Wednesday, 14 March 2012

Antaiteld





Oh -.- Jangan pandang pelik sangat tajuk entry tu. Translation bagi Untitled. 

Assalamualaikum.

Nampak tak makhluk kat atas tu? Keh. Dia buat aku gila petang-petang ni. Homaii comelnya dia. Tsk. Tsk. Myung Sooooooooooooooo ~ Dulu aku nyaris jadikan Myung Soo ultimate bias aku. Tapi aku tak jadi sebab ramai minat dia. Lol -.- Tapi tadi .. maaiiii God. Apahal lah comel sangat -.- Keh. Aku nak kahwin dengan klon Myung Soo boleh tak? LOL -.- Klon Myung Soo yang melayu. Pergh. HAHAHA.

Aku tak ada mood sebenarnya. Hari ni tak best pun. Eh wait -.- Tak de lah TAK BEST LANGSUNG. Okeh lah jugak. Tapi entah -.- Penghujung waktu persekolahan tu, mood aku makin merundum. Tak tahu apa yang membuatkan mood aku jatuh. Keh sekarang makin tak de mood. Nasib baik boleh online. Mood aku dah okay sikit -.- LOL. Lagi lagi tengok muka Myung Soo dengan Ikuta Toma.

Aku nak tengok drama jepun lah. Tapi tak tahu nak tengok drama apa. Aku nak try tengok Deep Love, orang cakap cerita tu sedih + tragedy . Masalahnya cerita tu atas 18 tahun. Memang ada part part .. alahai. Tak sanggup aku . Tak sanggup -.-


OMGGGGGGG THOSE QUOTES !!! YANO I'M FREAKIN' IN LOVE WITH YAAAA~ 

Cerita Bokura Ga Ita pulak entah bila aku dapat tengok. Ada dua part. Satu part, keluar bulan ni. Second part, keluar bulan April. Sebut pasal drama, dah lama aku tak tengok drama Korea. But sejak Astro Prima keluarkan cerita Secret Garden tanpa alih bahasa, aku dah start sangkut dengan cerita tuh. HAHA sumpah lawak lol. Aku tahu aku lambat tengok cerita tu ptfff.


They are shoooo cute ;~~; cerita ni dah nak keluar kat pawagam Jepun rasanya

Setiap kali aku tengok GIF Bokura Ga Ita, aku mesti fangirling menjerit sorang sorang. OMG. Serius, ni lah satu satunya komik yang aku follow perkembangannya sejak Form 1. Komik yang buat aku suka cerita love tragedy. HAHAHA. Masa tahu Bokura Ga Itajadi live action, aku menjerit macam tak ingat dunia je. HAHA. -.- Siap nangis lagi lolol -.- keh lol keh .. Chapter akhir komik ni bila nak keluar tsk.

P/S : Fakta, aku jatuh cinta pada Yano sejak baca komik tu HAHA 
Jya.
Gifs are not mine 

No comments:

Post a Comment